Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
VIP-kväll | Cosmopharma (SE)

X-mas Beauty Party!

Du är varmt välkommen till ett julevent i skönhetens tecken! Under det här juliga skönhetseventet kommer du att få möjlighet att prova våra alla våra underbara produkter. Varje ort erbjuder lite olika happenings men gemensamt för dem alla är att det kommer att bjudas på mängder av julklappstips och utlottningar av produkter, lite tilltugg och inte minst så kommer du få en fantastisk upplevelse med mycket julkänsla, glada gäster och mängder av makeup och skönhetsprodukter som du får prova, känna och dofta på så mycket du vill, kan och hinner! 
Du får även massor av fina erbjudanden på våra X-mas Beauty Party i november! Du har möjlighet att köpa Cosmopharma-lotter och gå hem med fina priser, här har du chansen att vinna skönhetsprodukter för 1000-tals kronor!

På detta skönhetsevent kan du frossa i hudvård, hårvård, färg & stil och makeup och få mängder av julklappar inköpta så kan du göra annat medan dina vänner stressar med detta i december månad, det är du som står i centrum och vi finns där för att ta väl hand om dig!

Köp din biljett redan idag, och få en lyxig produkt gratis på plats!

Du köper din biljett för endast  150 kronor från någon av våra konsulenter. Biljetterna säljs enbart via förköp
När du kommer till skönhetseventet får du inte bara en härlig egentid i glada vänners sällskap med massa fina erbjudanden och hjälp med makeupfärger och hudvård som passar din hud bäst, du får även en lyxig produkt helt gratis till ett värde av 500 kronor från Cosmopharma! 

 

 

Unika erbjudanden på plats!

Du får mängder av fina julklappserbjudanden som du kan beställa den här kvällen. Leverans sker vid ett senare uppgjort datum och så även betalningen. Vi kommer ha en del försäljning på plats på produkter du betalar och får med dig hem direkt (endast kontant betalning eller swish där det finns).

 

Boka en egen skönhetskväll hemma hos dig och få flera gratisprodukter!

Om du bokar in en skönhetskväll hemma hos dig med dina vänner med någon av våra konsulenter på X-mas Beauty Party som ska hållas en dag/kväll i november eller december 2019 så får du med dig en extra produkt hem i fullstorlek helt gratis som tack för din bokning där på plats. Du får även vid sidan av denna gåva våra ordinarie 2 stycken värdinnegåvor när din skönhetskväll hemma hos dig går av stapeln.


Anmälan och köp av biljetter

Du anmäler dig genom att antingen kontakta någon av våra konsulenter och köpa en biljett direkt av honom eller henne eller så kan du anmäla dig via hemsidan här och då blir du kontaktad av en konsulent och får köpa en biljett därefter.
Biljetterna säljs enbart via förköp

Varmt välkommen på ett magiskt julevent i skönhetens tecken!

   

Anmälan

Förnamn*


Efternamn*


Telefon


E-post


Inbjuden av (namn)


Jag samtycker till Cosmopharmas sekretesspolicy och att mina personuppgifter lagras i enlighet med denna.
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent